Sådan giver du din hest en god følelse ...

Ved belastning og varme regulerer heste deres kropstemperatur via udskillelse af sved – præcis som os. Ved fordampningen af sveden kommer kroppen af med varmeenergi, og modvirker derved overophedning.

Islrænder med vinterpels efter ridt med QUITTPAD® IL 560 Komfort

QUITTPAD® - optimalt klima under sadlen...

Sadelunderlag – om det er skind, filt, bomuld, skummaterialer eller silikone – dækker optil en femte del af hestens krops- overflade. Materialerne kan blive så fortættede under vores vægt, at sveden næsten ikke kan fordampe. Som følge heraf sker der en varmeophobning, og det ikke kun under sadlen.

QUITTPAD® er anderledes end andre underlag.

Det består af en luft- og vandgennemtrængelig polyester-afstandsvævning, hvor over- og underfladen bliver holdt fra hinanden gennem utallige trykelastiske filamenttråde. Ved den dynamiske bevægelse under ridning opstår der en suge og pumpe effekt i afstandsvævningen. Pelsen under QUITTPAD® bliver permanent ventileret, og sveden kan fordampe.

QUITTPAD® kan endnu mer...

Optimal trykfordeling - Ingen sadel ligger så super korrekt, at der ikke kan opstå enkelte ubehagelige tryksteder. QUITTPAD®s formstabile og samtidig trykelastiske afstandsvævning sørger for, at hele sadlens kontaktflade nivelleres ud og derved tilpasser sig jævnt hestens ryg. Naturligvis ved vi ikke, hvad hestene tænker om QUITTPAD®. Men QUITTPAD®-ryttere taler om et mærkbart velbefindende hos deres heste, om en særlig fri rideoplevelse, om en afslappet rygmuskulatur – eller ganske enkelt om mere fornøjelse ved ridningen for hest og rytter.