>

Dette gør QUITTPAD® så enestående...

Materialet

QUITTPAD® s-3D-Kerne består af et teknisk-tekstil, hvor over-og underlag via utallige tryk-elastiske monofilament-tråde er forbundet med hinanden med 8, 10 og 20mm afstand. Det er dem, der med det rette forhold mellem stabilitet og elasticitet, på en behagelig og komfortabel måde opfanger sadlens bevægelser.

Den nye QUITTPAD®-sensitives underside er speciel blød, og besidder særlige kapillar egenskab, der kan opsuge meget fugt. I samspil med 3D-kernen sørger det for mere komfort og en god fugtighedsregulering.

Fremragende klima

Fremragende klima

På grund af den åbne struktur af 3D-tekstil, er QUITTPAD® særdeles åndbar, og byder på et behageligt klima under sadlen gennem en optimal ventilation, uden fugt og varmeophobning.

trykfordeling

Optimal trykfordeling

Sørger de enkelte monofilamenttråde af 100 % polyester for, med kvadratmillimeters nøjagtighed. Det er også grunden til at afstandsvævningen bliver brugt med succes indenfor medicinen til decubitusprofylakse (forebyggelse af liggesår).

Top hygiejniske egenskaber

Top hygiejniske egenskaber

QUITTPAD® er antiallergisk, antistatisk, fri for skadelige stoffer, mide- og skimmelresistent. QUITTPAD® er særlig nem at rengøre, og tørrer hurtigt. NYT! Med den nye underside er den endnu lettere at rengøre for hår.