Materiale/Pleje

Quittpad – Matreialet

Kernen er hjertet i vores produkter, lavet i speciel Quittpad® 3D-Textil. Kernen består altid af en over- og underside, der er forbundet med hinanden med utallige trykelastiske polyestertråde i forskellige længder. I alle vores Quittpad®-Produkter er disse tråde omhyggelig udarbejdet så de absorbere og fordeler tryk i nøje forhold mellem stabilitet og elasticitet.

Da vi ved, at vores Kunder indenfor forskellige ridediscipliner også har forskellige krav til rideudstyret, er vores Quittpad® 3D-Textil også tilpasset de individuelle behov. Tykkere eller tyndere, tættere eller løsere – Der er en kerne til ethvert behov. Fordi vi hele tiden bestræber os på at optimere vores produkter, kan vi se tilbage på flere generationer af vores kernemateriale, afhængigt af produkt.

Den åbne struktur på ethvert Quittpad® 3D-Textil gør det muligt for luften at cirkulere og fremmer et optimalt klima uden varmeophobning.

Den sensitive-underside

Den sensitive-underside er meget blød. Det kan absorbere fugt mange gange dets eget volumen takket være dets ekstraordinære kapillærer egenskaber, og straks videregive det igen. I kombination med Quittpad® 3D-Textil giver det ekstra komfort og god fugtighedsregulering

Oversiden

Oversiden er lavet af et spacerstof, som mest har åndbare egenskaber.

Pleje af Quittpad

Det er nemt at rengøre Quittpad. Børst den af eller spul den med vandslange, højtryks- eller damprenser. Sadelunderlag, Pads, Bandageunderlag og Gjorde bør vaskes nu og da i vaskemaskine ved 60 (grader) uden centrifugering, for at få alle fedt og talg aflejringer ud af produktet. I tørretumbler kun på kold luft program, alternativ hænges det til tørre et luftigt sted.
Luk alle velcrolukninger inden vask. Vask kun med vaskepulver uden nogen former for blegemidler.