menu weiss

Quittpad® er enestående...

innovativ

... innovativ

Vi har selv udviklet Quittpad produkterne. Og som alle gode ”forældre” mister vi aldrig vores egne helt ude af syne. Vi kan og vil altid forsøge at forbedre selv et velfungerende produkt.

gespraechig

... snakkesaglig

Vi vil med glæde tale med dig. Dine spørgsmål, specielle ønsker, forslag og konstruktive kommentarer er altid velkommen.
Skriv til os på Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

vorbehaltlos

... betingelsesløst

Selv om vi er meget tilfredse med vores produkter, så er du det måske ikke helt. Hvis du inden 14 dage ikke er tilfreds, kan du returnerer produktet uden yderligere begrundelse. Det eneste du selv skall, er selv at stå for at sende dit QUITTPAD® retur.
pflegeleicht

... let at vedligeholde

QUITTPAD® er meget nemt at rengøre. Du kan i det daglige børste det af og lejlighedsvist vaske det ved 60°C. Er det særligt snavset kan du spule det med vandslange, højtrygsrenser, damprenser eller vaske det i maskine ved 60°C. Lad det tørre på et godt ventileret sted. Kan tørres i tørretumbler ved skåneprogram.

reparabel

... reparabel

QUITTPAD® sadelunderlag og gjorde er ”arbejdsdyr”. Selv om de holder til en del kan det ved intensiv brug ske at noget skal repareres.
Vores gratis reparationstjeneste sikrer, at din QUITTPAD® igen ser godt ud. Du skal dog selv at stå for at sende dit QUITTPAD® til vores hovedsæde i Tyskland.

persönlich

... personligt

Alle QUITTPAD® produkter bliver fremstillet i Tyskland efter tysk fabrikskvalitet. Derfor kender vi hvert underlag og enhver gjord på de ID-serienummer.

Denne Webadresse anvender Cookies for at lette navigationen, samt for at analyserer hvordan du bruger vores webside.