menu weiss

Erfarenhet met QUITTPAD®

Jana Tumovec

Jana Tumovec

hesteosteopat og fysioterapeut

læs mere

Jana Tumovec, som er osteopat for heste og fysioterapeut til mennesker og heste, stoler også på QuittPad.

Jeg har selv en passende skræddersyet sadel til mine heste. Ikke desto mindre mærker jeg en forskel, om jeg rider med Quittpad eller et andet sadelunderlag. Min Lusitano-hingst har for eksempel en tendens til at holde sig fast i rygfascien, når han er ophidset (det sker med hingste ;-)) På grund af mit job mærker jeg selvfølgelig hurtigt disse små forskelle. Med dressur-schabracken fra Quittpad bemærker jeg, at dette øjeblik løsner sig utroligt hurtigt og ikke manifesterer sig. Med andre sadelunderlag måtte jeg tilpasse de gymnasticerende øvelser meget mere intensivt og i længere tid. Derudover er klimasituationen under sadlen meget bedre, selv ved meget varme udetemperaturer.

Til kunders heste med et vanskeligt sadelleje eller/og en vanskelig muskulær udgangssituation, anbefaler jeg korrektionspadden. Mulighederne for sadeltilpasning er begrænsede i en sådan situation, sadelmageren kan ikke bebrejdes her. Med korrektionspadden fra Quittpad kan man kompensere for de dårligt udviklede muskler, og musklerne kan vokse sig ind i padden via nyttig gymnastisk træning.

Jeg er absolut uforbeholdent overbevist af Quittpad, både som privat rytter og som professionelt osteopat.

Jana Tumovec, osteopat for heste og fysioterapeut

Distanzreiterin Wiebke Angelbeck

Wiebke Angelbeck

Det A un O

læs mere

Det essentielle ved et sadelunderlag til distancesporten er høj åndbarhed med god trykaflastning og trykfordeling. Quittpad®–Distance kan netop dette: Et godt klima under sadlen og en perfekt trykfordeling – også på de meget lange distancer på op til 160 km pr. dag. Quittpad®–Distance passer under alle normale distancesadler og er derfor let at bruge til alle heste under alle sadler.“

Wiebke Angelbeck, distancerytter siden 1988. Rider strækninger på op til 160 km

Tatjana Pittroff

Tatjana Pittroff

VFD-øvelsesleder -w, VFD- tur og trekkingfører

læs mere

„Mit speciale er lange trekkingture, somofte strækker sig over flere uger. Her betyder et godt polstret sadelunderlag, som kan opfange stød og fordele vægten af sadlen, rytter og oppakning meget. Quittpad® er åndbart og kan ligge mange timer under sadlen, uden at der ophobes fugt og varme. På de renommerede trekkingture (Alpine-ridt og Waldmünchenritt) kunne Quittpad ofte bevise sit værd. Jeg anbefaler Quittpad®, også til ryttere og heste der har rygproblemer. Quittpad® udligner stød, og det fører til harmonisk ridning.“

Tatjana Pittroff, VFD-øvelsesleder -w, VFD- tur og trekkingfører, Longerbevis kl.IV og III, FN- kørselseksamen kl. IV og III, Sikkerhedsekspert for heste og hestesport

Drs Neurand

Dr. Med. dyrlæge Marie-Luise og Klaus Neurand

Termoregulering

læs mere

Mange Trekking-ryttere har kritisk fulgt udviklingen af disse enestående sadelunderlag. Underlagets ventilerende vævede materiale har nu fundet en volumen, detaljer og form på hestens ryg, der har ført til ekstremt vellykket termoregulering. Pad og hesteryg forbliver næsten tørre.

Dr. Med. dyrlæge. Marie-Luise og Klaus Neurand

Veronika Wedekind

Veronika Wedekind

Min konklusion

læs mere

Min konklusion fra dagligdagens arbejde: Især med unge heste og heste i vækst, som endnu ikke er korrekt afbalanceret, blev der set en forbedring i ryggen med færre spændinger. På den ene hest var trykpunkterne så tydeligt at se på Paddens underside, at sadelmageren blev bestilt. Alle testryttere fandt padden meget behagelig under sadlen og var forbløffet over, at fugtigheden blev absorberet så stærkt. Veronika Wedekind, dressurrytter

Veronika Wedekind

Simon Mayer

Simon Mayer

Udtalelse om Quittpad sadelunderlag

læs mere

Jeg kan med glæde fortælle, at jeg er meget tilfreds med Quittpad sadelunderlag. Uanset om det er regn eller sne eller i varmen midt på sommeren, har jeg kun haft de bedste oplevelser med Quittpad under træning og konkurrencer! Hvor jeg normalt på distanceridt var nødt til at skifte de våde sadelunderlag under de obligatoriske pauser af frygt for trykpunkter, brugte jeg i februar på en 100 km distance og i juli på en 80 km distance kun dette ene Quittpad sadelunderlag. Min hests ryg var under veterinærkontrollerne stadig i topform efter de mange kilometer, og min hoppe viste ingen problemer i sadellejet! I oktober vil jeg teste sadelunderlaget i Tyskland på et CEI3 *ridt. Mange tak for dette fantastiske produkt

Simon Mayer, Østrig

Anna Valdimarsdottir

Anna Valdimarsdottir

professionel Islænder rytter

læs mere

QUITTPAD® er en daglig og uundværlige del af min træning!

Som en professionel islandsk hesterytter i Reykjavik på Island, såvel som under mine ophold i Tyskland bruger jeg QUITTPAD® Comfort hver dag og til hver hest jeg træner. Ved turneringer eller materialetest af avlshestene bruger jeg QUITTPAD® Sport for at få den bedst mulige kontakt med hesten og for at kunne præsentere den optimalt. QUITTPAD® er en daglig og uundværlige del af min træning!

Anna Valdimarsdottir

Natalie Miller-Collmann

Natalie Miller-Collmann

med Assidaroi de Bozouls, schweizisk distance mester

læs mere

Vi kan kun anbefale Quittpad®!

Vi bruger Quittpad® Distance på strækninger på 120 km, og både hest og rytter er lykkelig. Det er praktisk og takket være den gode åndbarhed og trykfordeling går min hest meget tilfreds med Quittpad. Vi kan kun varmt anbefale det til andre!

Natalie Miller-Collmann

Neel Gottschald

Neel Gottschald

Quittpad® giver komfort

læs mere

Vi kan kun anbefale Quittpad®!

Jeg mener at en sadel skal passe 100% uden underlag. En QUITTPAD® giver dog lige den ekstra komfort for hest og rytter. KomfortPadden er den ideelle underlag til blandt andet en følsom ryg, lange rideture og heste med svær sadelleje. Sportpad er også fremragende til fritidsrytteren: skridsikker, meget god ventilation (ingen sveden) ved lettere ryttere, og det giver sadlen ekstra støtte.

Neel Gottschald, certificeret sadeltilpasser (Master-Saddlefitter), ejer af PRYDI Islænder sadler

Henning Struve

Henning Struve

Quittpad® giver komfort.

læs mere

Fordi det holder hvad det lover!

Hvert år ... er der banebrydende nyheder på hestemarkedet. Som derefter normalt igen forsvinder lige så hurtigt eller impulskøb, der samler støv i et sadelrum. Sådan er det ikke med Ouittpad®. Langsomt og næsten ubemærket, har de etableret sig i hestesporten. Hvorfor? Fordi det holder hvad det lover. Termoreguleringen er fremragende, så vidt jeg ved, kan ingen andet sadelunderlag følge med. Men det er ikke alt! En passende sadel er egentlig (egentlig!) obligatorisk for enhver ridehest. Quittpad® fintuner en godt tilpasset sadel, ved at finjusterer de mindste bevægelser mellem sadel og hest. En af mine kunder beskrev det som følger: "Min hest synes det meget behageligt for ryggen og går med godt humør, løsgjort og smidigt i ryggen. Utrolig hvilken forskel der kan mærkes.

Henning Struve, hestefagmand med fokus på sadelteknologi

Nicole Kempf

Nicole Kempf

For mig er det specielle ved Quittpad® den høje luftgennemtrængelighed

læs mere

og polstringen. Quittpad® gør underværker, især for heste med sadeltrykninger eller som er sensitive og reagerer når de sadles op.

Nicole Kempf, IPZV-træner A, nummer to ved verdensmesterskaberne, flere gange Tysklands mester

Laura Grimm

Laura Grimm

Jeg er begejstret for den gode sadelposition, der opnås med den

læs mere

Som rytter bruger jeg Quittpad® til meget forskellige heste. Jeg er imponeret over den gode sadelposition, den stødabsorberende effekt på følsomme rygge og den gode ventilation. Baseret på min erfaring kan jeg varmt anbefale Quittpad®.

Laura Grimm, IPZV-træner A, IPZV-berider

Laura Grimm

Rideterapicentrum Warmenautal

Det nye Quittpad®-underlag er perfekt afstemt

læs mere

til hest og menneske ved terapeutisk ridning. Gennem ekseptionel gode trykfordelingsegenskaber, giver Quittpad® en fintfølende og sikker forbindelse mellem hest og rytter.“

Terapeutteamet Rideterapicentrum Warmenautal, Spenge

Eva Petersen

Eva Petersen

Hesten sveder betydeligt mindre under Quittpad®

læs mere

Hesten sveder betydeligt mindre under Quittpad®, så der opstår ikke varmeophobning under sadlen. Et fænomen! Hesten bevæger sig ofte meget mere løsgjort, og spændinger omkring ryggen forhindres. Især efter et langt ridt kan man se en klar temperaturforskel i sadellejet med det åndbare "Quittpad" i forhold til et konventionelt sadelunderlag. Vi kan bestemt anbefale produktet "Quittpad".

Eva Petersen, træner B og sportsdommer A, international sportsdommer (WM)

Dr. med. dyrlæge. Kristin Juliette Rothe

Dr. med. dyrlæge. Kristin Juliette Rothe

Min erfaring med "Quittpad" fra et veterinært perspektiv.

læs mere

Konventionelle sadelunderlag er lavet af en lang række materialer på grund af deres stødabsorberende egenskaber, f.eks. af silikone, bomuld, lammeskind eller skum. Imidlertid fører disse i mange tilfælde f.eks. i højsommeren, og især under kraftige belastninger, til en "varmeophobning" under sadlen. Hesten føler sig utilpas, viser svedpletter i sadellejet, kan vise spændinger i ryggen, og ydeevnen er i sidste ende begrænset. Med det åndbare "Quittpad" har vi haft meget gode oplevelser med vores islandske heste inden for både fritid og sport! Hesten bevæger sig normalt meget mere løsgjort, og spændinger i rygregionen forebygges. Især efter en lang ridetur kan man se en klar temperaturforskel i sadellejet med det åndbare "Quittpad" i forhold til en sammenligneligt konventionelt sadelunderlag. Vi kan bestemt anbefale produktet "Quittpad".

Dr. med. dyrlæge. Kristin Juliette Rothe, IPZV-træner for islandske heste

Denne Webadresse anvender Cookies for at lette navigationen, samt for at analyserer hvordan du bruger vores webside.