menu weiss

Købs- og Leveringsvilkår:

Bestilling

Disse gælder kun for de varer du bestiller direkte her på siden til QUITTPAD® Danmark, Holger Steenholdt, via mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! eller telefon 50587618.
Ved bestilling modtager du en bekræftelse på mail eller telefon. Her oplyser vi også om leveringomkostningerne på det bestilte, samt forventet afsendelse af pakken. Priserne på varerne her på siden er inklusiv moms. Har du rettelser til bestillingen kan du til enhver tid kontakte os,og vi vil gøre vores bedste for at imøde komme dine ønsker inden afsendelse.

Levering

Vi leverer kun i Danmark via Postnord og GLS. Skriv til os hvis du har særlige leveringsønsker, vi tilpasser os gerne dine ønsker.
Prisen afhænger som udgangspunkt af størrelsen og leveringsmåden. Som udgangspunkt ser priserne ca. sådan ud:
Bandageunderlag 65kr
Pads (på nær WesternPads), samt små underlag 75kr
Store underlag og westernpads 85kr

Køb

Når pakken er klar til forsendelse beder vi om betaling forud, som kan ske på MobilePay eller via overførsel. Når vi kan se betalingen sendes pakken straks efter.
Varer vi har på lager kan det afsendes næstkommende hverdag. Bestillingsvarer afsendes ca 14. dage efter.
Alle QUITTPAD® er mærket med et individuel ID-nummer, og ved køb medfølger der et Pas med ID-nummeret til de købte produkter. Passet gælder som 2 års garantibevis.

Rettigheder/fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager dit QUITTPAD® , - også selv om du har prøvet det. Kontakt os, og send os dit rene QUITTPAD® retur i den originale indpakning samt med det tilhørende Pas. Husk at få en kvittering på forsendelsen i tilfælde af at pakken forsvinder under forsendelsen. Vi returnere prisen på det købte QUITTPAD® . Forsendelsen står du selv for.

Garanti

Når du passer dit QUITTPAD® efter vores foreskrifter, giver vi to års garanti mod slid.

Reparationstilbud

QUITTPAD® er lavet til at blive brugt. skulle det alligevel ske, at der kommer et hul på kantbånd eller en anden skade, så reparer vi det gerne gratis for dig. Husk Kvittering poå din forsendelse i tilfælde af at pakken forsvinder under forsendelsen. Du betaler dog selv forsendelsen til vores hovedkvarter i Tyskland;
QUITTPAD®
Klaus Meinders
Breite Str. 37-39
33602 Bielefeld

Mangler

Ved mangler, reparere vi om muligt eller vi erstatter med det samme det købte med et nyt uden forsendelsesudgifter for dig. Husk kvittering på din forsendelse i tilfælde af at pakken forsvinder under forsendelsen.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her –http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Denne Webadresse anvender Cookies for at lette navigationen, samt for at analyserer hvordan du bruger vores webside.